Al meer dan 80 jaar vervaardigen wij voor U de lekkerste en mooiste patisserie producten. Om U als klant of gast te blijven inspireren, introduceren wij de mogelijkheid om deze producten zelf te gaan maken door een van onze workshops te volgen. Voorbeelden van de workshops zijn bijvoorbeeld het maken van taarten, hier maakt U kennis met de basis recepten en technieken om een (h)eerlijke taart voor te zetten. Tijdens de cursus krijgt U naast de receptuur natuurlijk nog veel meer tips en tricks van de banketbakkers. Een ander voorbeeld is de workshop waarbij u zelf chocolade gaat leren maken. Haakt U kennis met de basis recepten en technieken om de lekkerste truffels, bonbons en chocolaatjes voor te schotelen. De basisworkshop voor Chocolade is een workshop van ongeveer 4 uur. De workshop voor gevorderden zal uit 2 maal 4 uur bestaan, verspreid over 2 dagen. Het thema van de chocolade workshop zal gedurende het jaar worden aangepast aan de seizoenen!

 

Houd onze website agenda en facebook pagina in de gaten zodat U erop tijd bij kan zijn.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen